Byte och returer

Tack för att du har handlat på Personligare.se!
Vi hoppas du är nöjd med ditt köp men vi hjälper dig om något blivit fel eller om du vill byta eller skicka tillbaka något du har beställt. 

När du mottagit din order från oss kontrollera leveransen för att se att den är riktig och felfri. Kontakta oss annars omedelbart, men senast inom 14 dagar från det att du har mottagit ditt paket så att vi kan åtgärda felet.

Obs ångerrätt gäller ej specialtillverkade produkter som till exempel fasadsiffror och egen designade posters.

Reklamation

Har du mottagit en trasig produkt eller fått fel produkt kontakta kundservice via e-post. Kontakta oss så fort du kan men senast inom 14 dagar från det att du har mottagit ditt paket så att vi kan åtgärda felet.

Vi återkommer så snart vi kan under vardagar med instruktioner för att hjälpa dig på bästa sätt.


Defekta produkter som returneras till Personligare.se bör behandlas som om de vore felfria. Det är vid alla typer av returer ytterst viktigt att produkten förpackas på ett sådant sätt att den ej riskerar att skadas och att originalkartongen ej förstörs. Det får inte tejpas något på originalkartongen.

För privatkonsument gäller konsumentköplagen, vilket innebär att kunden har rätt att få frakten betald vid ett giltigt reklamationsreturärende. Personligare.se förbehåller sig rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i de fall identisk vara ej finns tillgänglig.

Retur

Vill du returnera en produkt så maila till vår kundservice så hjälper vi dig.

Vi återkommer inom 48h under vardagar med instruktioner för hur du skickar tillbaka din retur. 

Vid produkter som är specialtillverkade för viss kund, gäller ej bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt. 
Det är vid alla typer av returer ytterst viktigt att produkten förpackas på ett sådant sätt att den ej riskerar att skadas och att originalkartongen ej förstörs. Det får inte tejpas något på originalkartongen.

Ångerrätt

Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Men Personligare.se ger dig öppetköp i 30 dagar.
Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Varan får ej vara använd.

Vill du använda din ångerrätt så maila till vår kundservice så hjälper vi dig.

  • Maila till: Kundservice@personligare.se 
  • Uppge order-id, namn, vilken produkt du vill returnera.
  • Returfrakten bekostas av konsumenten. Vi kan om du önskar maila en returfraktsedelsedel till dig som kostar 69kr som dras mot krediteringen på din faktura.(OBS! Gäller ej möbler, vid retur av möbler beräknas frakten på hur stort och tungt paketet blir, gäller även beställningar från utlandet)


Vid produkter som är specialtillverkade för viss kund, gäller ej bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt. Om en vara är transportskadad skall fraktbolaget kontaktas omgående för reklamation.